Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Mie mi se pare ca in comert sunt cam scumpicele tortellini astea pentru cate Euri au si cat de putina umplutura :P Asa ca am decis sa mananc macar o data asa ceva, dar preparat acasa! :D Bine spus macar o data, dureazaaa pana le formezi, dar merita.
Ingredientele se amesteca formand un aluat ce se framanta cca. 20 min (cu MP, programul pentru paste).
Pe o suprafata presarata cu faina se intinde o foaie foarte subtire. Cu un pahar cu gura data prin faina se taie cercuri de aluat. Pe fiecare se asaza o bucatica de carne (nu pe mijloc, ci intr-un semicerc), apoi cu o pensula inmuiata in apa se unge marginea opusa partii unde se afla carnea si se impatura peste aceasta formandu-se un semicerc. Capetele acestuia se lipesc bine. De aici, forma mai poate fi modificata putin, dupa dorintele fiecaruia.
Se fierb in apa cu sare si putin ulei pentru a nu se lipi (se adauga cand apa incepe sa fiarba). Apoi se trec printr-un jet de apa rece.
1
se orneaza cu verdeata pe deasupra
2
se servesc in special cu sosuri albe
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult